West-Friesland heeft ondernemersgeest nodig en dat begint al met de jeugd op de middelbare school. Tijdens de lessen Economie wordt de basis voor het ondernemerschap gelegd, maar vormt het lesmateriaal uit de boeken de ondernemer van de toekomst? U kent waarschijnlijk (uit eigen ervaring) het antwoord wel…

Jong21

Daarom organiseert Rabobank West-Friesland het lesprogramma #Jong21. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat in iedere West-Friese klas jeugdige ondernemersgeest aanwezig is! Door groepjes leerlingen hun eigen onderneming te laten starten, leren ze al doende wat het betekent om eigen baas te zijn.

Coachende ondernemers gezocht

Had u ook gewild dat er tijdens uw opleiding zo’n uitdagend programma voor handen was? Maak er dan nu deel van uit! Voor #Jong21 zoeken we coachende ondernemers die ons helpen door hun kennis en ervaring in te zetten. In overleg met de docent bepaalt u wat uw bijdrage of inzet kan zijn. Dat varieert van 1 tot 4 uur gedurende het traject.

Doet u mee?

Vindt u het een uitdaging om een groepje leerlingen te begeleiden bij het opzetten van hun eigen bedrijf? Door ze gedurende enkele lessen te helpen, vragen te stellen, mee te denken en met ze mee te vieren als ze de winnaar zijn van het Jong21-gala in schouwburg Het Park in Hoorn op 7 juni 2021.

Opgeven kan door een email te sturen naar inge@dayforchange.nl