Hoornse hiphopper Jacin Trill is top act finale Jong19!

Jacin Trill (1998) heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. Deze hiphop grootheid uit Hoorn heeft laten zien dat als je iets ECHT wilt, je alles kunt bereiken. Zijn passi voor hiphop komt voort uit zijn afkeer voor de “boze” boodschap van de meeste Nederlandse hiphop. Dat kan ik beter, moet hij gedacht hebben. De titel van zijn tape Happyland die in September 2017 uitkwam, zegt alles. Juist als het leven tegenzit, laat Jacin je zien dat achter elke wolk de zon schijnt. En hij kan het weten.

Begin 2016 was Jacin vooral bezig met hiphop dance battles, toen zijn moeder ernstig ziek werd. Jacin besloot te stoppen met dansen om zijn moeder thuis te kunnen verzorgen. Een zware periode volgde, maar de positiviteit van zijn moeder hield hen beiden op de been. “Ze lacht altijd en neemt het leven zoals het is, ook met al die tegenslagen. Toen wist ik, het heeft geen zin om boos te zijn”.

Met de komst van Jacin naar de finale van #Jong19 belooft het een onvergetelijke avond te worden. Naast optreden zal Jacin Trill persoonlijk de publieksprijs uitreiken.

Zorg dat je erbij bent!

Wanneer:
Dinsdag 9 april 2019

Waar:
Schouwburg Het Park in Hoorn

De inloop is vanaf 19:00. De prijsuitreiking start om 20:00 uur in de grote zaal.

GRATIS ENTREE!!