Coachende ondernemers gezocht

apple-touch-icon

West-Friesland heeft ondernemersgeest nodig en dat begint al met de jeugd op de middelbare school. Tijdens de lessen Economie wordt de basis voor het ondernemerschap gelegd, maar vormt het lesmateriaal uit de boeken de ondernemer van de toekomst? U kent waarschijnlijk (uit eigen ervaring) het antwoord wel…

Jong17
Daarom hebben Prodico en  Rabobank West-Friesland het lesprogramma Jong17 opgezet. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat in iedere West-Friese klas jeugdige ondernemersgeest aanwezig is! Door groepjes leerlingen hun eigen onderneming te laten starten, leren ze al doende wat het betekent om eigen baas te zijn.

Coachende ondernemers gezocht
Had u ook gewild dat er tijdens uw opleiding zo’n uitdagend Economieprogramma voor handen was? Maak er dan nu deel van uit! Voor Jong17 zoeken we coachende ondernemers die ons in februari-april 2017 helpen door hun kennis en ervaring in te zetten.

Van buiten naar binnen
Door Prodico worden docenten gecoacht om hun eigen professionaliteit uit te dragen, van binnen naar buiten. De expertise van partners/ondernemers worden benut: van buiten naar binnen. Op deze manier wordt waarde gecreëerd in termen van een hoger leerrendement en toegenomen motivatie bij leerlingen.

Doet u mee?
Vindt u het een uitdaging om een groepje leerlingen te begeleiden bij het opzetten van hun eigen bedrijf? Door ze te coachen, vragen te stellen, mee te denken en met ze mee te vieren als ze de winnaar zijn van het Jong17-gala in schouwburg het Park in Hoorn op woensdag 12 april 2017?

Geef u dan op!
Geef u dan hier op! We zoeken ondernemers die aan de slag willen met de productie/verkoop van een product, het aanbieden van een dienst of het oplossen van een vraagstuk van een maatschappelijke organisatie.